Prodavatelj mora naručenu robu isporučiti u roku od 10 dana, osim u slučaju da robu prodavatelj trenutačno nema na skladištu.

Ako proizvod imamo na zalihama isti će kupcu biti isporučen u roku  od 2-5 radnih dana nakon narudžbe (ovisno o udaljenosti prodavatelja i kupca).

U slučaju izvanrednih okolnosti koji  nas (prodavatelja) sprječavaju da kupcu dostavi proizvod   u gore navedenom vremenu, kupac će o tome biti pravovremeno obaviješten koristeći podatke koje je kupac naveo u registracijskom obrascu.

Dostava za sve proizvode na području Republike Hrvatske iznosi 35,00 – 69,00 kn (ovisno o težini paketa i mjestu dostave), izuzetak su otoci gdje se naplaćuje dodatna tarifa, sukladno udaljenosti i rasporedu vožnje.


Narudžbe izvan Republike Hrvatske ne spadaju u skupinu kupaca oslobođenih od plaćanja poštarine nego se troškovi dostave obračunavaju prema posebnom poštanskom cjeniku.
Ako se greškom u sustavu ispiše cijena dostave koja nije prema uvjetima korištenja istu ćemo ispraviti i obavijestiti kupca za točnu cijenu koja je prema uvjetima korištenja.

Kupci koji robu plaćaju preko internet bankarstva ili putem opće uplatnice(virmanom) moraju imati na umu da isporuka njihove robe tek ide od trena kad uplata bude vidljiva na našem računu.


Potvrdu o uplati možete poslati na:

Kupac ima pravo na povrat robe u slučaju kada je roba oštećena ili neispravna a oštećenje nije nastalo prilikom transporta robe.

Rok za reklamaciju je tri dana od dana primitka pošiljke.

Prodavatelj će odobriti povrat robe Kupcu nakon reklamacije putem:

  • Info@superklik.hr
  • pismeno:ENTER TRADE j.d.o.o.

U nekim slučajevima određene proizvode nije moguće vratiti ako su raspakirani. U slučaju nemogućnosti isporuke nove robe prodavatelj će nadoknaditi poštanske troškove kupcu.

 

Osiguranje paketa

Snimka_zaslona_2023-06-18_125123-removebg-preview

Neka vaša narudžba bude prva na redu!
Vašu narudžbu obrađujemo prvu te se vaš paket šalje prvi.

Prednosti prioriteta:

  • Paket se prvi obrađuje
  • Prednost narudžbe
  • Prvi je na radu za pakiranje i slanje
  • Cijena prioriteta 2€ (15kn)