SKU: 400151 ,

Aspirator za bebe

109,00 kn

Availability:

Nema na zalihi

Opis

OPIS:

 

Električni aspirator za dječji nos s izmjenjivim nastavcima/ vakumski čistač za dječji nosić

 

Električni aspirator učinkovit je uređaj za čišćenje nosne šupljine i sinusa od sluzi i sekreta iz nosa. Uređaj pruža vrlo snažno usisavanje koje lako čisti nos i osigurava ugodno disanje tijekom spavanja i tijekom dana. Uređaj je ergonomskog oblika, malen je i lagan, što ga čini jednostavnim za pohranu i nošenje.

Uključite aspirator i izaberite jednu od pet razina usisavanja. Nastavak aspiratora prislonite lagano uz nos djeteta. Aspirator će povući sekret iz nosa koji će se pritom spustiti u spremnik aspiratora. Uz male prekide postupak ponovite nekoliko puta prema potrebi.

Aspirator ima 5 razina intenziteta usisavanja. To vam omogućuje pravilno podešavanje rada uređaja ovisno o  gustoći zaostale sluzi u nosu. Zahvaljujući ugrađenoj bateriji, napunjeni aspirator možete koristiti izvan kuće, npr. u automobilu ili u šetnji. Uređaj radi tiho stoga ga možete koristiti i noću.

Set je opremljen s dva mekana zamjenjiva usisna nastavka koje možete isprati pod mlazom tople vode. Nastavci su izrađeni od mekanog silikona. Uređaj sam po sebi nije vodootporan i ne može se koristiti u vodi niti uranjati u vodu! Nastavke kao i sam uređaj nakon sušenja čuvajte na suhom i čistom  mjestu.

Nazalni aspirator je neizostavan dio opreme za bebe i jedna od stvari na popisu za putovanja svake  mame. Riješite problem zaštopanog nosića svog djeteta i omogućite si miran san. Aspirator je sigurno i funkcionalno rješenje za problem zaštopanih nosića i oslobađanja dišnog puta.

Dodatan oprez prilikom korištenja uređaja potreban je u slučaju postojanja ranica u nosu kod djece, ukoliko je dijete sklono čestim krvarenjima iz nosa ili ima kroničnu hemofiliju. Starija djeca mogu koristiti aspirator sama uz nadzor odrasle osobe.

PREDNOSTI:

 • 5 razina inteziteta usisavanja
 • tihi rad
 • ugrađena punjiva baterija
 • 2 usisna nastavka
 • ergonomski dizajn koji omogućuje laku upotrebu

SADRŽAJ:

 • 1x električni nazalni aspirator
 • 2x usisni silikonski nastavci
 • 6x spužvasti filter (jedan je već u uređaju)
 • USB kabel za napajanje

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

Napon motora DC 3,7V
Regulacija usisavanja 5 razina
Maksimalni usisni vakuum 3500 mmHg (65kPa)
Baterija ionska baterija
Veličina 20cm x 4cm

 

0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na kupnju