SKU: 100129

Aparat za Zavarivanje – MMA 300 A – Invertersko Varenje

469,00 kn

Opis

OPIS PROIZVODA

Robusni inverter KRAFT & DELE je pouzdan aparat za zavarivanje univerzalne uporabe, koji se koristi za zavarivanje nehrđajućeg čelika, legiranog čelika, ugljičnog čelika, bakra i ostalih obojenih metala. Mogu se koristiti razne vrste kiselinskih, bazičnih i celuloznih elektroda.

Ovaj inverterski aparat za varenje visokih performansi pruža trajni električni luk. Izvor električne energije izrađen od visoko efikasnog IGBT ispravljača (noviji nastavak MOSFET tehnologije), osiguravajući malu težinu uređaja i visoku pouzdanost.

Zavarivač KD1865 koristi naprednu tehnologiju zavarivanja PWM. PWM tehnologija omogućuje vam proizvodnju snažne električne energije koja se koristi za zavarivanje i rezanje.

Vrlo male vanjske dimenzije i mala težina cca. 3 kg, bez premca u ovoj klasi aparata za zavarivanje. To omogućava zavarivaču slobodan rad u svim uvjetima i u bilo kojem položaju. Optimalna kombinacija veličine, težine i kvalitete zavarivanja je bez premca.

MMA 300A IGBT uređaji idealni su za rad na terenu, čak i s dugim kabelima za napajanje, zahvaljujući mogućnosti napajanja iz mreže ili generatora. Lagan, kompaktan dizajn čini inverterski aparat izuzetno pokretnim i omogućuje vam rad na izuzetno teško dostupnim mjestima. Jednom rukom možete sa sobom ponijeti svu potrebnu opremu za varenje.

Trebate jači aparat? Provjerite profesionalni inverterski aparat za zavarivanje. Varenje je lakše uz adekvatnu opremu kao što je automatska maska za zavarivanje ili automatska maska-kaciga za varenje. Ako uživate u varenju i nemate nedoumica kako variti, svakako pogledajte i ostale uređaje poput aparata za varenje vodovodnih cijevi i pegle za PPR cijevi.

Značajke aparata za zavarivanje:

  • IGBT tehnologija,
  • Regulacija struje zavarivanja 20-300A,
  • Mogućnost korištenja elektroda 1,6 – 3,25 mm,
  • Funkcije: HOT START, ANTI STICK, ARC SILA.

 

TEHNIČI PODACI I SPECIFIKACIJA 

 

Napon 230V / 50-60Hz
Ulazna struja 6980W
Raspon izlazne struje 20-300 MMA
Nazivni izlazni napon 29,2V
Radni ciklus 60%
Faktor snage 0,93
Elektrode 1,6 – 3,25
LCD zaslon Da
Težina 3 kg

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na kupnju