SKU: 100129

Inverterski aparat za varenje MMA 300 A

439,00 kn

Opis

OPIS

Robusni inverter KRAFT & DELE uređaj je za univerzalnu upotrebu, koji se koristi za zavarivanje nehrđajućeg čelika, legiranog čelika, ugljičnog čelika, bakra i ostalih obojenih metala. Mogu se koristiti razne vrste kiselinskih, bazičnih i celuloznih elektroda.

Ovaj inverter visokih performansi pruža trajni električni luk. Izvor električne energije izrađen od visoko efikasnog IGBT ispravljača (noviji nastavak MOSFET tehnologije), osiguravajući malu težinu uređaja i visoku pouzdanost.

Zavarivač KD1865 koristi naprednu tehnologiju zavarivanja PWM. PWM tehnologija omogućuje vam proizvodnju snažne električne energije koja se koristi za zavarivanje i rezanje.

Vrlo male vanjske dimenzije i mala težina cca. 3 kg, bez premca u ovoj klasi uređaja. To omogućava zavarivaču slobodan rad u svim uvjetima i u bilo kojem položaju. Optimalna kombinacija veličine, težine i kvalitete zavarivanja je bez premca.

MMA 300A IGBT uređaji idealni su za rad na terenu, čak i s dugim kabelima za napajanje, zahvaljujući mogućnosti napajanja iz mreže ili generatora. Lagan, kompaktan dizajn čini uređaj izuzetno pokretnim i omogućuje vam rad na izuzetno teško dostupnim mjestima. Jednom rukom možete sa sobom ponijeti svu potrebnu opremu.

 

 

Značajke:

  • IGBT tehnologija
  • Regulacija struje zavarivanja 20-300A
  • Mogućnost korištenja elektroda 1,6 – 3,25 mm
  • Funkcije: HOT START, ANTI STICK, ARC SILA

 

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:

 

Napon 230V / 50-60Hz
Ulazna struja 6980W
Raspon izlazne struje 20-300 MMA
Nazivni izlazni napon 29,2V
Radni ciklus 60%
Faktor snage 0,93
Elektrode 1,6 – 3,25
LCD zaslon Da
Težina 3 kg

 

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na kupnju