LED SELFIE RING NA STALKU 80W

199,00 kn

Opis

OPIS

INFLUENCAJ NA VELIKO !


PROFESIONALNA RASVJETA

LED SELFIE RING proizvod je s mnogo primjena. Dobro će funkcionirati tijekom shootinga, prilikom snimanja selfija, snimanja videozapisa i podcasta ili prilikom šminkanja. Prstenasta struktura svjetiljke omogućuje ravnomjerno osvjetljenje lica, zbog čega će proizvod posebno dodati u ljepoti fotografije.

 

PRAKTIČAN NOSAČ TELEFONA

U središtu selfie ringa nalazi se držač za mobitel. Ima fleksibilno produženje zahvaljujući kojem možete pametni telefon postaviti pod više kutova. Vrlo je koristan za ljude koji snimaju selfieje (npr. Prilikom predstavljanja šminke), ali i za fotografiranje proizvoda i prirode.

3 RAZLIČITE BOJE SVJETLA

Svjetiljka je opremljena upravljačem, zahvaljujući kojem je moguće lako upravljati svjetlom. Prvo odaberite jednu od 3 dostupne svijetle boje (neutralna, topla, hladna), a zatim intenzitet svjetlosti prilagodite svojim potrebama. Svjetiljka ima 10 razina intenziteta svjetlosti za svaku od tri boje. Ovaj vam uređaj omogućuje pravilno osvjetljavanje fotografiranog objekta u svim uvjetima.

 

 UDOBNO U SVIM UVJETIMA

LED SELFIE RING ima snagu od 80 vata! Prikladno napajanje iz USB utičnice omogućuje mu spajanje u svim uvjetima – sve što trebate je obična powerbank, računalo ili prijenosno računalo. Tronožac se lako sastavlja i presavija na malu veličinu, zahvaljujući čemu je cijeli set mobilan – također savršen za van!

 

SET SADRŽI

 • LED prsten sa USB kabelom za napajanje
 • fleksibilni držači za telefon
 • Tronožac od 220 cm
 • ručne upute za korisnika
 • originalno pakiranje

 

 

Napajanje  5V USB
Snaga 80W
Maksimalna visina stativa 220 cm
Promjer svjetiljke 30 cm
Rotirajući stativ da
Držač za telefon da
Duljina držača za telefon 15cm
Izvor svjetlosti LED
Svijetle boje neutralne, tople, hladne
Podešavanje intenziteta svjetlosti da, 10 razina za svaku boju
Daljinski upravljač za podešavanje svjetla da, na kabelu za napajanje
0
  0
  Vaša košarica
  Vaša košarica je praznaPovratak na kupnju