SKU: 400110 ,

PRIJENOSNI BLUETOOTH ZVUČNIK

119,00 kn

Availability:

Nema na zalihi

Opis

GLASAN I JASAN ZVUK

Zvučna snaga, otpornost na vodu i prašinu te bežično povezivanje – to su glavne prednosti našeg Bluetooth zvučnika. Uređaj ima snažni zvučnik koji daje jasan, prostran zvuk. Prikladni gumbi za kontrolu reprodukcije i ručka za nošenje – i ne treba vam ništa drugo!

 

PUNA KOMPATIBILNOST

Zvučnik je opremljen bluetooth funkcijom ukupnog dometa od oko 10 m. Uređaj je kompatibilan sa svim telefonima i računalima s ovom funkcijom. Korisnik ne mora brinuti o prijenosu posebnog softvera za povezivanje. Uz to se na zvučnik možete izravno povezati kabelom ili u njega umetnuti memorijsku karticu. Proizvod ima vrlo pregledno sučelje zahvaljujući kojem možete lako uspostaviti vezu s telefonom ili računalom i započeti reprodukciju omiljene glazbe, gdje god se nalazili.

 

GLAZBA UVIJEK S VAMA

Bežični bluetooth zvučnik potpuno je prenosiv i dovoljno glasan za reprodukciju glazbe na otvorenom ili na zatvorenom. Čvrsto kućište pruža uređaju zaštitu od manjih udara i omogućuje držanje zvučnika na zemlji (npr. Na terenu ili u parku).

 

 DUGO VRIJEME RADA

Zvučnik je opremljen punjivom baterijom koja omogućuje reprodukciju glazbe bez povezivanja s napajanjem (nakon prethodnog punjenja). Radno vrijeme zvučnika kada je potpuno napunjen je do nekoliko sati!

 

Napajanje  DC 5V USB
Hvatanje signala Do 10 metara
Zvučnik 52 mm
Baterija Li-ion baterija, 3,7 V, 1200 mAh
Vodootporna klasa IPX7
Dimenzije 16x8x4,8cm
Priključci USB, MicroUSB, MicroSD, MiniJack 3,5 mm
0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaPovratak na kupnju