Podaci o prodajnom mjestu

Enter Trade j.d.o.o.

Kiselica 5, Dugo Selo 10370

Hrvatska

OIB: 91918521764

Tel: 0914009000

Email: info@superklik.hr

 

Uvjeti korištenja

Temeljne odredbe:

  • Uvjeti korištenja objašnjavaju postupak naručivanja i plaćanja robe
  • Cijene su izražene u kunama (HRK) i Euro (EUR), sadrže PDV, vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.
  • Valuta plaćanja je hrvatska kuna(HRK) i Euro (EUR)
  • Uvjeti i pravila korištenja vrijede za internetski portal www.superklik.hr (dalje u tekstu internetska trgovina www.superklik.hr)
  • Internetska trgovina www.superklik.hr u vlasništvu je Enter Trade j.d.o.o, Kiselica 5 ,91918521764; (dalje u tekstu prodavatelj)
  • Kupac je svaki posjetitelj internet trgovine TVRTKA.HR koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, plati kreditnom karticom, uplatnicom(virmanom) u banci(pošti ili FINI) ili prilikom pouzeća i pošalje narudžbu prodavatelju 
  • Superklik.hr ima mogućnost odustajanja od ugovora ako se utvrdi očita pogreška (Zakon o obveznim odnosima Republike Hrvatske). Očitom pogreškom smatra se pogreška u bitnim karakteristikama i sve zablude koje se prema praksi u trgovini ili namjeri kupaca smatraju odlučujućima i koje Superklik.hr u slučaju znanja ne bi potvrdio, odnosno sklopio ugovor. To uključuje i očite pogreške u cijeni, cijena 0 kn i slično.

Narudžbe:

Proizvodi se naručuju kreiranjem web narudžbe (stavljanjem u “košaricu”) na stranicama webshopa.

Kao kupac da bi ste kupili naručene proizvode morate se prvo registrirati te navesti svoje ispravne podatke u registracijskom obrascu(ili kao goste gdje također treba točno navesti svoje ispravne podatke u obrascu).

Nakon što se izvršili proces registracije možete početi s procesom naručivanja.

Ako imate kakvih pitanja vezanih uz proizvode koje nudimo slobodno nas kontaktirajte na email: info@superklik.hr nas kontaktirajte na 091400900

Mi čuvamo vaše osobne podatke (ime, prezime, OIB, fizička adresa, email adresa i broj telefona) jer ste nam dali vaš pristanak prilikom kupnje, kako bismo vam omogućili što bolju uslugu.

Vaše podatke isključivo dijelimo s našom partnerskom dostavnom službom kako bismo vam osigurali da vaši naručeni proizvodi bez problema dođu do vas.

Ako ne želite da čuvamo i dijelimo vaše podatke molimo vas da nam se javite na email dolje niže.

dario@entertrade.hr